T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / SERDİVAN - Serdivan İmam Hatip Ortaokulu

Kur’an-ı Kerim Yarışması’nda Birincilik

Okulumuz öğrencisi Tebarek Ahmed Mihedi; Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Sakarya İl Birincisi olarak katıldığı 9.Bölge Finallerinde 1. olarak Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

 

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 9. Bölge Finalleri 11 ilimizin birincilerinin katılımıyla Düzce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Okulumuz öğretmeni Esra Salman'ın hazırladığı öğrencimiz Tebarek Ahmed Mihedi 9. Bölge Finallerinde de büyük başarı göstererek bölge birincisi oldu.

 

Başarısıyla ilimizi ve ilçemizi gururlandıran öğrencimiz öğretmenleri ve okul yöneticileriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Dere'yi ziyaret ettiler.

 

Öğrencimizin önce il birincisi, ardından Düzce'de yapılan bölge finallerinde bölge birincisi olmasından ve Türkiye finallerine katılma hakkı kazanmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Müdürümüz Sayın Ali Dere öğrencimize hediyesini takdim ederken, başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerini de tebrik etti.

 

06-05-202406-05-202406-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 14:37 - Görüntülenme: 29
Kaynak: serdivan.meb.gov.tr
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Kuran,