SAKARYA / SERDİVAN - Serdivan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

7. Sınıf öğrencilerimize yönelik Hedef LGS 2024 projesi kapsamında öngörülen LGS yaz kamp programımızın 08 Temmuz - 23 Ağustos arasında planlanmaktadır.

Nis

Okul Rehber öğretmenimiz Berna KARADUMAN tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları konulu seminer düzenlendi.

Nis

Okul Rehber Öğretmenimiz Berna KARADUMAN tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Dikkat ve Odaklanma Semineri verildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Başvuruları 2 Nisan 17.00’a Kadar Uzatılmıştır

Mrt

Okul kıyafeti ile ilgili alınan karar ve kıyafet örneği ekte paylaşılmıştır.

Mrt

18 Mart 2024 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü törenimiz yapıldı.

Mrt

Hedef LGS projesine dahil olan tüm okul koordinatörlerimizle il toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

8. Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz, Rehberlik servisimiz ve velilerimizin katılımıyla öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmaya yönelik  toplantı düzenlendi.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Berna KARADUMAN tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma Yöntemleri  konulu seminer ve el broşürleri verildi.

Ock

'Çocukların Gözünden Filistin' temalı resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Betül Aygün ilçe 1. si olmuştur. Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Sözlük Tasarım Yarışmasında okulumuz öğrencisi Fatma Beyza AYGÜN  'Böcekler Sözlüğü' isimli eseriyle ilçe 3. sü olmuştur öğrencimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca yarışmaya katılan Sevde İSKENDER, Zümra ATMACA, Ayşe Betül ATMACA, Ayşenur SEZEN, Elif TENEKECİ ve Ravza Nur KONYALI isimli öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul içinde yapılan ' Hikaye Okuma ve Anlatma Yarışması' nda okulumuz öğrencilerinden Hude KARAKOÇ okul birincisi, Zeynep Müberra GÜNEŞ okul ikincisi ve Elif USLU okul üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.