Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Sözlük Tasarım Yarışmasında okulumuz öğrencisi Fatma Beyza AYGÜN  'Böcekler Sözlüğü' isimli eseriyle ilçe 3. sü olmuştur öğrencimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca yarışmaya katılan Sevde İSKENDER, Zümra ATMACA, Ayşe Betül ATMACA, Ayşenur SEZEN, Elif TENEKECİ ve Ravza Nur KONYALI isimli öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul içinde yapılan ' Hikaye Okuma ve Anlatma Yarışması' nda okulumuz öğrencilerinden Hude KARAKOÇ okul birincisi, Zeynep Müberra GÜNEŞ okul ikincisi ve Elif USLU okul üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Kitap Sakarya Projesi kapsamında tüm sınıflarımızda haftada bir ders okuma saati yapılmaktadır.

Şehit Yılmaz Ercan Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Zaman Yönetimi konulu broşür hazırlanarak öğrencilerimize dağıtıldı.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Berna KARADUMAN tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik 'Etkili Soru ve Test Çözme Teknikleri' konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ara

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Müftülüğü paydaşlığında hazırlanan, Sosyal Medya İçerik Üreticisi Sertaç GÜNGÖR tarafından Şeyh Edebali Camiisinde  gerçekleştirilen bilinçlendirme etkinliği tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ara

2023-2024 Destekleme Yetiştirme Kursları Kılavuzu Yayınlandı. Velilerimizin Bilgilerine sunulur

20 Kasım Pazartesi günü itibariyle geçerli ders saatleri çizelgesidir.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Berna KARADUMAN tarafından Hedef LGS liselere hazırlık programı tanıtım çalışması yapıldı.

1. DÖNEM DENEME SINAV TAKVİMİ

HEDEF LGS tanıtım afişimiz