Mrt

Geçen sene okulumuzdan mezun olup Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gören öğrencilerimizle 8.sınıfta okuyan LGS'ye girecek öğrencilerimizi söyleşi programında buluşturduk.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce İmam Hatip Okullarında uygulanan 40 Ayet ve 40 Hadis etkinliklerini gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz giriş kat müdür yardımcısı odası yanında ve orta kat öğretmenler odası yanında iki yerde velilerimizle görüşmelerimizi yapabiliyoruz.

Ock

Müdür yardımcılarımızdan Bilişim Teknolojileri dersi öğretmenimiz Bilal ŞEN'in sunumuyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze ait web sitelerini inceledik.

Ock

Okul müdürümüz Feramuz Koşar başkanlığında müdür yardımcısı, okul rehber öğretmeni ve zümre başkanlarımızın katılımıyla "Akademik Takip Komisyonu" toplantımızı gerçekleştirdik.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre öğretmenlerimizin öncülüğünde öğrencilerimizin Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i anlamaları ve yaşamlarına yansıtmaları için çalışıyoruz.

Ock

Türkçe dersi zümre öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz arasında münazara yarışmaları düzenlendi.

Ara

Din eğitimi ve öğretimi ile ilgili ulusal ve uluslararası çalışmalar, din öğretiminde yeni yaklaşımlar, iyi örnekler, özgün projeler, örnek uygulamalar konulu konferans düzenlendi.

Kas

Öğrenci kulüpleri öğrenci seçimleri yapılarak kulüplerimiz faaliyetlerine başladılar.

Kas

İmam Hatiplerin kuruluş yıl dönümü faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizce hazırlanan pano düzenlemesi ve dijital panoda sunu gösterisiyle öğrencilerde farkındalığı artırmaya ve öğrencilerimize İmam Hatipli olma şuurunu kazandırmaya çalıştık.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz Kalite Takip Sistemi (KTS) Nisan Mayıs ayları faaliyetimizi gerçekleştirdik.

May

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Kitap Kurdu Geleceğin Umudu" projesi Nisan ayı kitap okuma birincilerimiz belirlendi.

Ara

Okulumuz süreli yayınlar köşesini zenginleştirmeye devam ediyoruz. Bilim Çocuk dergisi aboneliklerimiz başladı.