Şbt

Haftanın Ayet-i Kerimesi ve Hadis-i Şerifini 1. kat öğretmenler odası yanındaki panomuzda sergilemeye başladık.

Şbt

Ramazan-ı Şerif ayına yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerimiz okul mescidimizde dini gün ve gecelerin önemi üzerine bir program gerçekleştirdiler.

Şbt

8.sınıflarımızın LGS hazırlık sürecinde öğrenme eksikliklerini görmeleri, sınav deneyimlerini artırmaları ve süreyi etkili kullanmaları için deneme sınavları yapılmaktadır.

Şbt

Okulumuzda sportif etkinlikler spor salonumuzda gerçekleşmeye devam etmektedir. Beden Eğitimi ve Spor dersi öğretmenimiz Murat Yardım, öğrencilerimize yeteneklerine göre sportif branşlara yönelmeleri için rehberlik yapmaktadır.

Liselere Giriş Sınavı (LGS) 5 Haziran Pazar günü yapılacaktır.

May

2022 İOKBS (Bursluluk Sınavı) başvuruları için son gün 13 Mayıs tarihidir. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin velilerinin ilgili kılavuzu inceleyerek, şartları sağlıyorlarsa gerekli belgelerle birlikte okul idaremize tarihi geçirmeden başvurmaları gerekmektedir.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Deniz Feneri Derneği ile yaptığı protokol gereği okullarda uygulanan "İyilik Okulu Projesi" kapsamında okulumuzda örnek bir iyilik projesi yapıldı.

May

Önümüzdeki yıl ortaöğretime başlayacak 8.sınıf öğrencilerimizin lise tercihlerini doğru yapabilmeleri için lise ziyaretleri gerçekleştirdik.

Nis

Örnek şahsiyetlerimizin isimleri derslik isimlerinde yer alacak.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce İmam Hatip Okullarında "Dost Kitaplar Kitap Dostları: Okuyan 7'ler" projesi uygulanmaktadır.

May

7. Sınıf öğrencilerimiz dini mekan ziyaretleri kapsamında ilçemiz Abdülhamit Camisini ziyaret ettiler.

May

Her Vakit Her Yerde Kitap etkinliği kapsamında okulda uygun olan her vakitte ve yerde kitap okuyarak kitap okumanın önemine dikkat çekmek ve alışkanlık haline gelmesi için çalışıyoruz.

May

Okulumuz cep sinema salonunda okul idarecilerimiz tarafından öğretmenlerimize yönelik protokol ve resmi yazışma kuralları semineri düzenlendi.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Kalite Takip Sistemi (KTS) Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı faaliyeti olarak "Öğretmenlik Mesleğinin Etik İlkeleri" konulu seminer düzenledik.

May

Çevre ve doğayı koruma bilinci kazandırmak için öğrencilerimize fidan dikim kampanyası başlattık.